Met de eindejaarstips een heleboel belasting besparen

30 oktober 2023 | Door redactie

Schrijf nog dit jaar willekeurig af als ondernemer of investeer nu nog in een energiezuinig bedrijfsmiddel. Dit zijn zo maar 2 eindejaarstips die de ondernemer belasting kunnen besparen. Ook dit jaar heeft Rendement de tips voor de diverse belastingen op een rijtje gezet. Neem snel een kijkje om wat geld te verdienen!

Welke ondernemer wil er nu teveel geld aan de Belastingdienst overmaken, niemand toch?! Tips die er dan ook voor zorgen dat de financiële/fiscale (af)rekening voor dit jaar lager uitvalt, zullen bij veel ondernemers en organisaties dan ook zeer zeer welkom zijn. Wat moeten zij dit jaar nog aanpakken om voordeliger uit te zijn en wat moet er juist doorgeschoven worden naar 2024? En waar moet op (personeel)administratief gebied nog rekening mee worden gehouden dit jaar? De antwoorden zijn te vinden op Eindejaarstips 2023.

Direct naar een categorie springen

Rendement heeft de tips opgedeeld in categorieën, zoals onder meer de tips voor de BTW, salarisadministratie, de directeur-grootaandeelhouder (dga) en de inkomstenbelasting. Ook de personeelsadministratie komt aan bod. Bovenaan de pagina met eindejaarstips zijn de links te vinden om direct naar een categorie te springen.