Het beste antwoord op uw vraag

Rendement.nl is hét online platform waar u snel antwoord vindt op al uw vakinhoudelijke vragen.

Er staan 60 adviseurs voor u klaar om uw zakelijke vragen te beantwoorden.

Stel nu uw vraag

Ervaar zelf de voordelen van Rendement.nl

U moet op de hoogte zijn van ontwikkelingen in uw vakgebied en bij vragen snel weten wat te doen. Met Rendement.nl heeft u altijd het beste antwoord:

  • Actuele, relevante en begrijpelijke informatie
  • Binnen één werkdag inhoudelijk reactie 
  • Efficiënte, aanpasbare modeldocumenten
  • Kennis opdoen waar en wanneer ú dat wilt

€ 49

Voor 4 maanden, nu met gratis Dopper

Abonneren op Rendement.nl

De diensten van Rendement.nl

Rendement.nl – het beste antwoord op uw vraag

Bij veranderingen in uw werkzaamheden, bijvoorbeeld door wetswijzigingen, wilt u snel weten wat te doen. Rendement.nl biedt het beste antwoord op uw vakinhoudelijke vragen met onmisbare informatie over alle belangrijke ontwikkelingen op uw vakgebied. Helder, correct en in begrijpelijke taal. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Lees meer

Efficiënt aan de slag met modeldocumenten

Bespaar tijd, geld én moeite met direct aanpasbare modelbrieven en -contracten, rekentools, checklists en stappenplannen in Word en Excel. Los te downloaden, maar ook gebundeld in verzamelingen voor het doorlopen van een compleet traject.

Lees meer
Rendement.nl Tools

Binnen één werkdag reactie op uw vraag

Heeft u een specifieke praktijkvraag waar u niet uit komt? Stel gratis uw vraag aan één van de adviseurs van de adviesdesk. Deze adviseurs zijn allemaal specialisten met aantoonbare, ruime ervaring in hun vakgebied. Zij helpen u onder andere om wetswijzigingen te vertalen naar uw dagelijkse praktijk. Met een abonnement op Rendement.nl kunt u zelfs onbeperkt gratis vragen stellen aan de adviseurs van de adviesdesk. U bespaart hiermee al gauw honderden euro's!

Lees meer
Adviesdesk

Alle actuele ontwikkelingen op rij

U moet op de hoogte blijven van wat er in uw vakgebied gebeurt en met welke veranderende wet- en regelgeving u te maken krijgt. Onze deskundige redactie voorziet u dagelijks van het laatste nieuws en publiceert daarnaast regelmatig whitepapers over actuele onderwerpen. Zonder nonsens, in heldere en begrijpelijke taal. En eenvoudig te vinden via de zoekmachine en op thema. 

Lees meer
Kennisbank

Kennis opdoen wanneer het ú uitkomt

U moet bijblijven op uw vakgebied. Met Rendement.nl heeft u toegang tot ruim 75 korte en heldere online cursussen, inclusief naslagwerk en professioneel certificaat. Bespaar ook tijd en geld, en zet u stappen in uw professionele ontwikkeling op de momenten dat het ú uitkomt.

Lees meer
E-learning

Veelgestelde vragen én antwoorden

Heeft u een vakinhoudelijke vraag? Grote kans dat deze vraag al eens is gesteld door een vakgenoot én beantwoord is door een ervaren adviseur! Met vraag & antwoord heeft u dan ook per direct een betrouwbaar antwoord op uw vraag.

Lees meer
Vraag & Antwoord

Gebruikers over Rendement.nl

Omdat er regelmatig veranderingen zijn in de wetgeving en de informatie vaak via veel verschillende kanalen komt, zijn sommige zaken niet direct duidelijk. De specialisten van de adviesdesk bieden dan uitkomst en geven gedegen, professioneel advies.

Monique van den Eijnden-van Roij

Werk & Advies

Ik leer ontzettend veel van de tools en e-learning. Deze helpen mij bij specifieke werkzaamheden die ik vervolgens efficiënter en beter uitvoer. De tools en de opgedane kennis deel ik met mijn collega's. Kortom: ik ben erg tevreden!

Frans Brakenhoff

Wilo