Nieuw: de Ondernemersagenda vol belangrijke deadlines

Het hoofd van de doorsnee ondernemer loopt soms over. Naast het draaiend houden van de zaak en voldoen aan allerhande regels zijn er nog tig deadlines om rekening mee te houden. Rendement Online biedt hulp met een nieuw overzicht van de belangrijkste deadlines: de Ondernemersagenda.

22 maart 2021 | Door redactie

In het bedrijfsleven wemelt het van de deadlines. De aangifte én belastingbetaling moeten op tijd bij de Belastingdienst en de subsidieaanvraag moet de deur uit vóór het loket sluit. En de regelingen voor coronasteun maken de drukte bepaald niet minder, want die hebben allemaal hun eigen openings- en sluitingsdatum. Plus nog deadlines voor het doorgeven van uw definitieve omzet.

Overzicht deadlines coronaregelingen, belastingen en subsidies

Kortom: prettig als iemand een beetje overzicht houdt in het deadline-bos. Daarvoor heeft  Rendement Online de Ondernemersagenda opgezet. Met daarin belangrijke deadlines waar de meeste ondernemingen en organisaties mee te maken hebben. In de agenda staan de data voor één jaar vooruit en de redactie houdt de pagina zorgvuldig bij. De Ondernemersagenda is ingedeeld in drie stukken:

  • Deadlines voor de coronamaatregelen (belastinguitstel, NOW, TOZO en TVL).
  • Deadlines voor aangifte, belastingen en premies (BTW, inkomstenbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting).
  • Deadlines voor het aanvragen van subsidies (onder meer SLIM, subsidie praktijkleren en WBSO).
U vindt het complete overzicht op rendement.nl/ondernemersagenda (Rendement-account nodig).