Per 5 juli internationale R&D-subsidie vragen

29 juni 2016 | Door redactie

Neemt uw organisatie deel aan internationale research & development activiteiten (R&D-activiteiten)? Op 5 juli 2016 opent de aanvraagperiode van het internationale deel van de mkb innovatiestimuleringsregeling topsectoren (MIT-regeling).

Voor de meeste instrumenten van de MIT-regeling kunt u tussen 10 mei en 1 september een aanvraag indienen. Via de MIT-regeling kan uw organisatie meedoen aan innovatieprojecten van kennisinstellingen die door de overheid gesubsidieerd worden. Het laatste onderdeel van de MIT-regeling, de zogenoemde R&D-samenwerking, wordt opengesteld vanaf 5 juli tot en met 1 september 2016. Binnen dit deel van de MIT-regeling krijgt uw organisatie subsidie als u samen met een andere mkb-organisatie een product of dienst ontwikkelt. 

De loketwijzer wijst organisaties in de juiste richting

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft op haar website voor iedere Nederlandse provincie een loketwijzer geplaatst. Deze online tool geeft aan bij welk provinciaal loket uw organisatie een aanvraag kan indienen. De ingediende aanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld door RVO.nl. Het landelijke budget voor de R&D-samenwerking is € 7,6 miljoen.