Welke arbodeskundige zet u waarvoor in?

De preventiemedewerker is de interne ‘deskundige’ op het gebied van preventie, maar voor de complexere vraagstukken is er kennis en deskundigheid van buiten nodig. Arbodeskundigen zijn experts op hun vakgebied en ondersteunen u bij alle vragen die u zelf niet kunt beantwoorden. Maar welke arbodeskundige zet u waarvoor in? Met deze tool - afkomstig van Inpreventie in samenwerking met TNO - geeft u aan voor welk onderwerp u deskundigheid nodig heeft en wat u precies zoekt (advies, onderzoek, ondersteuning). U vindt op deze manier snel de juiste soort arbodeskundige voor uw vraag.

Let op, uw browser moet mogelijk bepaalde scripts of invoertoepassingen laden om de tool naar behoren te kunnen tonen.

  • Klik in Google Chrome op het schildicoontje in uw adresbalk om de inhoud van de tool te tonen, nadat u de tool heeft gedownload (zie afbeelding hieronder).

Google Chrome

 

  • In Internet Explorer verschijnt mogelijk onderin uw beeld een melding, waarin u moet klikken op 'Alle inhoud weergeven' (zie afbeelding hieronder).

Internet Explorer

 

  • Gebruikt u Firefox dan ziet u linksbovenin in uw adresbalk een klein uitroeptekentje staan. Klik daarop en vervolgens op het pijltje naar rechts. Als laatste klikt u op de knop 'Bescherming voor nu uitschakelen' (zie afbeelding hieronder).

Firefox

Download de tool
Direct toepasbaar in de praktijk

Stappenplan - Externe web-tool

  • Ontwikkeld door experts in samenwerking met de redactie van Rendement Uitgeverij.
  • U ontvangt automatisch bericht bij een update van de tool
Deze tool komt voor in de volgende trajecten:

Gerelateerd aan deze tool

Laatst toegevoegd

Meest gelezen

Heeft u een vraag over Preventiemedewerker?

Iels den Dekker

Arbeidshygiënist

Werkoptimaal
Adviseur is nu beschikbaar